Vi er 

Alliancen 

København

Alliancen KBH er et samarbejde mellem tre floorballklubber, som er gået sammen om at udvikle floorball og fællesskaber i hele København. Vi er drevet af legen, den sportslige udvikling og det samvær, som følger med en aktiv og sjov holdsport, hvor alle kommer i spil. Vores mål er at udvikle floorballspillere og mennesker i alle aldre og danne rammer for sunde, berigende og bæredygtige fællesskaber. Vores mål er at være et fyrtårn for vores sport i Danmark. Og vores udvikling baseres på FNs verdensmål.


Alliancen KBH har landets største samling af floorballspillere med over 650 spillere, trænere og ledere. Vi har spillere og hold i alle aldre og på alle niveauer på både dame- og herresiden. Og vi har som den eneste floorballklub i Danmark et parasportshold. Vi træner 8 forskellige steder i København og har 27 forskellige hold.


Bag Alliancen KBH står Vanløse Floorball, Frederiksberg Floorball Club og Floorball-Fællesskabet København. Her på siden kan du finde alle vores hold og alle vores træningstider.

Sponsorer